Studio aan huis


Om jouw trouwe huisdier zonder enige afleiding en in zijn puurste vorm op de foto te zetten, ben ik in het bezit van mobiele studio-apparatuur die ik neem mee naar jouw huis.

Een fotoshoot met de de mobiele studio duurt max. een uur. Dit lijkt kort, maar ervaring leert dat dit voor huisdieren genoeg is. En in dat uur heb ik ruimschoots de tijd om foto’s te maken van jouw favoriete huisdier. Om de shoot tot een succes te maken fungeer jij als baasje als een soort van assistent. Jouw huisdier is jouw stem gewend en zal luisteren als je eventuele commando’s geeft. Daarbij reageert hij op je geluid en dat is van groot belang om jouw huisdier recht in de camera te laten kijken. Neem ook zijn/haar favoriete speeltjes mee en wat snoepjes. Want zonder je huisdier vol te stoppen uiteraard kunnen snoepjes heel veel goeds doen!

Let op! Voor de studio aan huis is voldoende ruimte nodig i.v.m. mijn achtergrond. De benodigde ruimte hangt af van de grootte van jouw hond. Ik zal dit nader toelichten zodra ik jouw aanvraag binnen krijg.

Meer studiofoto’s zien? Bekijk ook mijn blog >>

© 2010-2013 Fotovanjouwhuisdier.nl | Alles op deze site is eigendom van Laura Vlaanderen tenzij anders aangegeven | Niets mag zonder
toestemming worden gebruikt of gepubliceerd | Algemene voorwaarden | Cookie-verklaring